L-Arginine - Аргинин

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка аргинин,l-arginine за сила и напомпване

четвъртък, 1 октомври 2015 г.

Widgets

Аргинин и Йохимбин

Какъв е ефекта от прием на аргинин и йохимбин


Аргинин и йохимбин са две мощни съединения, които привличат вниманието заради потенциалните си ефекти, когато се приемат заедно. Йохимбин вече е забранен за употреба в Европа, поради потенциалните си странични ефекти. Въпреки това, тази информация може да Ви е от полза, ако потърсите потенциален заместител на йохимбин.


Аргининът, аминокиселина, играе решаваща роля в производството на азотен оксид в тялото, съединение, което помага за отпускане на кръвоносните съдове и подобряване на притока на кръв. Това може да доведе до подобрени спортни постижения, по-добро сърдечно-съдово здраве и дори да поддържа сексуалната функция.


Йохимбинът, извлечен от кората на дървото йохимбе, е известен със своите стимулиращи и афродизиачни свойства. Чрез увеличаване на притока на кръв и стимулиране на централната нервна система, йохимбинът може да помогне при еректилна дисфункция, загуба на тегло и цялостна жизненост.


Когато се комбинират, аргининът и йохимбинът могат да създадат мощна синергия, усилвайки техните индивидуални ползи. Независимо дали търсите да подобрите тренировките си или да подобрите интимния си живот, включването на тези съединения във вашата рутина може да промени играта.


Преди да добавите нови добавки към вашия режим, важно е да се консултирате със здравен специалист, за да се уверите, че те са безопасни и подходящи за вашите индивидуални нужди. С правилното ръководство за прием на аргинин и йохимбинът могат да бъдат липсващите части, които да ви помогнат да постигнете оптимално здраве и жизненост.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар