L-Arginine - Аргинин

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка аргинин,l-arginine за сила и напомпване

неделя, 1 ноември 2015 г.

Widgets

Аргинин прием и дозировка

Аргинин дневен прием 

Аргинин дозировка 

За да повишиш нивото на NO. вземай 3-5 г аргинин като фитнес добавка в различни форми L-аргинин на прах или таблетки. AKG-аргинин алфа-кетоглутарат, аргинин малат,етил естер или кето-изокапроат. на гладно преди закуска  30-60 минути преди тренировка.Как да стане това?


Въпрос: Знам че трябва да приемам аргинин преди тренировки, но на гладно. Как да приемам суроватъчен шейк от протеин преди тренировката, без това да повлияе на усвояването на аргинин?



Препоръчителния прием на аргинин е преди тренировка ,от два до десет грама в зависимост от Вашите нужди и ниво на тренираност.Той ще увеличи нивото на азотния окис, което ще подобри кръвния приток към мускулите по време на тренировката. Това дава повече енергия, тъй като по-големият приток на кръв доставя повече кислород и хранителни вещества на мускулите. Освен това, подобрява растежа, защото повече приток от кръв означава повече анаболни хормони, като хормон на растежа testosteron към мускулите.Нужни  са трийсет четирийсет минути, за да се усвои от организма и да започне неговото действие, затова трябва да се приема  преди тренировка ,посоченото време.

Комбинирането на L-карнитин и аргинин е често срещано и в период на изчистване на мазнините и отслабване и при покачване на мускулна маса за възстановяване. Можете да приемате двете добавки заедно без проблем и притеснения от странични ефекти.

Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар